RAMDALVEIEN 6

ADRESSE

Ramdalveien 6

3128

ADMINISTRASJON

Holm Eiendomsforvaltning AS

Tlf. +47 225 11 280

Ramdalveien 6 er en svært velholdt kontoreiendom på Nøtterøy. Bygget ble oppført og tatt i bruk i 1983/84. I 2018/2019 ble teglfasaden totalrenovert med vasking og forsegling. Alle vinduer ble samtidig skiftet ut. Det er lagt vekt på materialer som krever lite vedlikehold- samt materialer som gir et tidsriktig inntrykk. Bygget består av kontorlokaler på 436 m2 fordelt over tre etasjer, totalt 1310 m2. Hver etasje er innredet med en kombinasjon av cellekontorer, åpent kontorlandskap, møterom, sosiale soner og spiserom.

Eiendommen har en godt eksponert beliggenhet på Ramdal, et område hvor det skjer mye spennende i forbindelse med den planlagte nye landforbindelsen til Færder. Når veisystemet blir klart vil eiendommen få en god beliggenhet i nærheten av den planlagte “hovedrundkjøringen”. I tillegg er det store planer om utvidelse av bydelen på Kaldnes som ligger rett i nærheten. Eiendommen har i dag også en god beliggenhet i forhold til Tønsberg sentrum, med kort vei til Brygga via Kaldnes og gangbroen over.

TILRETTELEGGELSE

Ramdalveien 6 er et fleksibelt og arealeffektivt kontorbygg, med god parkeringsdekning rett utenfor inngangsdøra.                                                                                                                                Vi jobber alltid med å utvikle våre lokaler slik at bedriftene vi huser har mulighet til å omorganisere og videreutvikle driften sin uten å måtte flytte. Langsiktige og stødige leieforhold lønner seg for både oss og leietakerne.