ENGEBRETS VEI 7

ADRESSE

ENGEBRETS VEI 7

0275 Oslo

ADMINISTRASJON

Holm Eiendomsforvaltning AS

Tlf. +47 225 11 280

ENGEBRETS VEI 7 / HOFFSBORG 3

Engebrets vei 7 sto ferdig sommeren 2017, og utgjør siste byggetrinn på eiendommen Engebrets vei 3-7. Bygget har energiklasse A, og har energivennlig oppvarming gjennom 13 geobrønner. God parkeringsdekning i underjordisk parkeringsanlegg.

Bygget ligger sentralt på Hoff, mellom Smestad og Skøyen i Oslo 2. God tilgang til offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, med ca. 5 minutters gange til Skøyen Jernbanestasjon, som er stoppested for bl.a. flytoget og flybussen. Forøvrig tog, buss og trikk i umiddelbar nærhet.

Møllhausen Torg ligger rett over gaten med kafé, dagligvarer, apotek, frisør og blomster m.m.

TILGJENGELIHET

Trikk: nr. 13 Lilleaker-Grefsen, via Nationaltheatret, går hvert 10. minutt (www.ruter.no)

Buss: I tillegg til 20-bussen går buss nr. 24,31 og 32 samt regionbuss Asker og Bærum utenfor døren.

Lokaltog: Skøyen Stasjon ligger i kort gangavstand fra Hoffsveien 15. Alle lokaltog stopper her (www.vy.no)

Flytog / Flybuss: Fra Skøyen Stasjon til Oslo Lufthavn Gardermoen, 3 ganger pr time (kvart over, fem over halv, og fem på hel) www.flytoget.no

Bil: Benytter du bil til jobben, kommer du enkelt til Hoffsveien, både fra E18 og Ring 3. Parkeringsplasser i garasje, samt uteparkering.

TILRETTELEGGELSE

Lokalene i Engebrets vei egner seg best til mellomstore selskaper. Vi jobber alltid med å utvikle våre lokaler slik at bedriftene vi huser har mulighet til å omorganisere og videreutvikle driften sin uten å måtte flytte. Langsiktige og stødige leieforhold lønner seg for både oss og leietakerne.