PARKVEIEN 64

ADRESSE

Parkveien 64

0254 Oslo

ADMINISTRASJON

Holm Eiendomsforvaltning AS

Tlf. +47 225 11 280

OM PARKVEIEN 64

Parkveien 64 ble oppført i 1935 i kjent funkis-stil. Bygget består av 7 etasjer med næringsarealer på gateplan og leiligheter i de 6 øvrige etasjene.

Holm Eiendom har per Q1 2022 overtatt næringsseksjonen på gateplan som utgjør 2333 m2 BTA. Næringsseksjonen består av dagligvare, solstudio, restaurant, frisør og blomsterbutikk. I tillegg til næringsseksjonen medfølger det 10 parkeringsplasser.

Parkveien 64 har en svært sentral og attraktiv beliggenhet i Oslo sentrum, rett nedenfor Solli Plass. Vika har med årene utviklet seg til å bli et svært attraktivt område for selskaper å etablere seg i, med historiske gårder og spennende utviklingsprosjekter. Sommerro og den tidligere Ambassaden ferdigstilles ila 2022, og VIA som allerede har åpnet dørene- ligger kun et steinkast unna.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til kollektiv-tilbud, med kun et par minutter gange til trikk, tog, flytog, buss og t-bane.

TILRETTELEGGELSE

Mulighetene er mange i Parkveien 64. Vi jobber alltid med å utvikle våre eiendommer og lokaler slik at bedriftene vi huser har mulighet til å omorganisere og videreutvikle driften sin uten å måtte flytte. Langsiktige og stødige leieforhold lønner seg for både oss og leietakerne.