OLAV V'S GATE 1

ADRESSE

OLAV V'S GATE 1

0212 Oslo

ADMINISTRASJON

Holm Eiendomsforvaltning AS

Tlf. +47 225 11 280

OM OLAV V´S GATE 1

Olav V’s gate 1 ble bygget av Arnt Holms Entreprenørforretning tidlig på 1930 tallet, og har siden den tid forblitt i Holm familiens eie. Bygningen ble bygget i funkis stil, og var det første høyhuset i Vika. Bygget har kontor og forretnings lokaler, og er utstyrt med heis og ventilasjon med kjøling.

Olav Vs gate 1, tidligere Roald Amundsens gate 1, har en meget sentral beliggenhet mellom Chat Noir og Saga Kino. Området har god tillgang til offentlig kommunikasjon, samtidig som det har alle typer service funksjoner i umiddelbar nærhet.

For øyeblikket holder vi på med oppgraderinger av fasade og ser frem til ferdigstillelse.

Olav V’s gate er også i full oppgradering i regi av Oslo kommune. Det vil bli en miljøgate/ grønn gågate som ferdigstilles ila høsten 2020.

TILGJENGELIGHET

All offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, og kort gangavstand til alle servicefunksjoner og byens fasiliteter.

• Trikk: Christiania Torv – Rådhusgata

• Buss: Nationaltheatret – knutepunkt

• T-bane: Nationaltheatret

• Tog: Nationaltheatret stasjon (lokal, regional- og flytog)

• Båt: Rådhusbrygga – Aker Brygge

TILRETTELEGGELSE

Mulighetene er mange i Olav V’s gate 1, med tanke på fleksibilitet og effektiv arealutnyttelse. Vi jobber alltid med å utvikle våre lokaler slik at bedriftene vi huser har mulighet til å omorganisere og videreutvikle driften sin uten å måtte flytte. Langsiktige og stødige leieforhold lønner seg for både oss og leietakerne.