KIRKEGATA 1-3

ADRESSE

KIRKEGATA 1-3

0153 Oslo

ADMINISTRASJON

Holm Eiendomsforvaltning AS

Tlf. +47 225 11 280

OM KIRKEGATEN 1-3

Kirkegaten 1-3 består av to eiendommer: Kirkegaten 1 ble bygget på midten av 1800-tallet, mens Kirkegaten 3 ble bygget i 1985. Samtidig som Kirkegaten 3 ble bygget, ble Kirkegaten 1 re-fundamentert og totalrenovert. Bygget i dag består av fem etasjer samt en parkeringskjeller med plass til omlag 20 biler. Bygningsmassen er bygget rundt en innvendig stille bakgård og er utstyrt med heis og ventilasjon med kjøling. Den norske gourmetrestauranten “Rest” ligger i forgården i 1 etasje.

Kirkegaten 1-3 ligger i Kvadraturen i Oslo Sentrum med Akershus festning og Norges bank som nærmeste naboer. Eiendommen ligger vegg i vegg med idylliske Engebret Kafé, som ligger ut mot Bankplassen. Offentlig kommunikasjon og forretninger finnes i umiddelbar nærhet.

TILGJENGELIGHET

Mulighet for leie av parkeringsplass i garasjeanlegg under bygget.

Få minutters gange til Oslo sentralbanestasjon med alt av offentlig kommunikasjon tilgjengelig. Trikk og bussforbindelser i umiddelbar nærhet.

Stortinget T-banestasjon.

TILRETTELEGGELSE

Lokalene egner seg best for kontorbedrifter med under 30 ansatte. Vi jobber alltid med å utvikle våre lokaler slik at bedriftene vi huser har muligheten til å omorganisere og ekspandere driften sin uten å måtte flytte.