HOFFSVEIEN 21-23

ADRESSE

HOFFSVEIEN 21-23

0275 Oslo

ADMINISTRASJON

Holm Eiendomsforvaltning AS

Tlf. +47 225 11 280

OM HOFFSVEIEN 21/23

Hoffsveien 21/23 på Skøyen/Hoff er en kontoreiendom bestående av to eksisterende bygningskropper. Bygget er oppført i 1984 (søndre fløy) og påbygget i 1996 (nordre fløy). Hoffsveien 21-23 innehar en god teknisk standard med ny renoverte og representative fellesareal. Bygget huser en stor kantine og møterom som kan benyttes gratis.

Bygget ligger sentralt på Hoff, mellom Smestad og Skøyen i Oslo 2. God tilgang til offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, med ca. 6 minutters gange til Skøyen Jernbanestasjon, som er stoppested for blant annet flytoget og flybussen. Forøvrig tog, buss og trikk i umiddelbar nærhet.

Møllhausen og Harbitz Torg ligger rett i nærheten med kafé, treningssenter, dagligvare, apotek, frisør og blomster m.m.

TILGJENGELIHET

Trikk: nr. 13 Lilleaker-Grefsen, via Nationaltheatret, går hvert 10. minutt (www.ruter.no)

Buss: I tillegg til 20-bussen går buss nr. 24,31 og 32 samt regionbuss Asker og Bærum utenfor døren.

Lokaltog: Skøyen Stasjon ligger i kort gangavstand fra Hoffsveien 15. Alle lokaltog stopper her (www.vy.no)

Flytog / Flybuss: Fra Skøyen Stasjon til Oslo Lufthavn Gardermoen, 3 ganger pr time (kvart over, fem over halv, og fem på hel) www.flytoget.no

Bil: Benytter du bil til jobben, kommer du enkelt til Hoffsveien, både fra E18 og Ring 3. Parkeringsplasser i garasje, samt uteparkering.

TILRETTELEGGELSE

I Hoffsveien 21/23 ligger kantinen som benyttes av våre egne leietakere, samt eksterne selskaper i området. Her er det også mulighet for å booke to store møterom som har plass til ca. 20 personer. Lokalene i Hoffsveien 21/23 er arealeffektive og fleksible.

Vi jobber alltid med å utvikle våre lokaler slik at bedriftene vi huser har mulighet til å omorganisere og videreutvikle driften sin uten å måtte flytte. Langsiktige og stødige leieforhold lønner seg for både oss og leietakerne.