HOFFSVEIEN 15

ADRESSE

HOFFSVEIEN 15

0275 Oslo

ADMINISTRASJON

Holm Eiendomsforvaltning AS

Tlf. +47 225 11 280

OM HOFFSVEIEN 15

Hoffsveien 15 er bygget i tre trinn: 1 og 2 etasje er av eldre årgang og har blitt total renovert de senere årene. I 1989 ble det bygget parkeringsanlegg og lager, mens 3,4 og 5. etasje ble bygget i 1991, i prinsippet bærende murverk. Disse tre etasjene har et innvendig fritt spenn på 12 meter uten innvendige bærevegger eller søyler. Dette gir en stor fleksibilitet med hensyn til innvendig utforming av lokalet. Bygget har store lager arealer, er utstyrt med heis og ventilasjon med kjøling og har en parkeringskjeller med plass til inntil 39 biler.

Bygget ligger sentralt på Hoff, mellom Smestad og Skøyen i Oslo 2. God tillgang til offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Ca. 4 minutters gange til Skøyen Jernbanestasjon, som er stoppested for bla. flytoget og flybussen. For øvrig tog, buss og trikk i umiddelbar nærhet.

Møllhausen Torg ligger like ved, med kafé, dagligvarer, apotek, frisør og blomster m.m.

Harbitz torg åpner i løpet av 2020 og gir et nytt løft til området med boliger, shopping, cafeer og næringsvirksomhet.

TILGJENGELIHET

Trikk: nr. 13 Lilleaker-Grefsen, via Nationaltheatret, går hvert 10. minutt (www.ruter.no)

Buss: I tillegg til 20-bussen går buss nr. 24,31 og 32 samt regionbuss Asker og Bærum utenfor døren.

Lokaltog: Skøyen Stasjon ligger i kort gangavstand fra Hoffsveien 15. Alle lokaltog stopper her (www.vy.no)

Flytog / Flybuss: Fra Skøyen Stasjon til Oslo Lufthavn Gardermoen, 3 ganger pr time (kvart over, fem over halv, og fem på hel) www.flytoget.no

Bil: Benytter du bil til jobben, kommer du enkelt til Hoffsveien, både fra E18 og Ring 3. Parkeringsplasser i garasje, samt uteparkering.

TILRETTELEGGELSE

Lokalene i Hoffsveien 15 egner seg best til mellomstore selskaper. Vi jobber alltid med å utvikle våre lokaler slik at bedriftene vi huser har mulighet til å omorganisere og videreutvikle driften sin uten å måtte flytte. Langsiktige og stødige leieforhold lønner seg for både oss og leietakerne.