ENGEBRETSVEI 5

ADRESSE

ENGEBRETSVEI 5

0275 Oslo

ADMINISTRASJON

Holm Eiendomsforvaltning AS

Tlf. +47 225 11 280

ENGEBRETSVEI 5 / HOFFSBORG 2

Engebrets vei 5 ble bygget i 1997, også i konseptet bærende murverk. Bygget er arealeffektivt og miljøvennlig, samtidig gir det et positivt og vennlig inntrykk. Bygget har fem etasjer og er utstyrt med heis og ventilasjon med kjøling. Gode parkeringsmuligheter finnes både utenfor bygget og innendørs i en stor parkeringskjeller med fri benyttelse av vaskehall.

Bygget ligger sentralt på Hoff, mellom Smestad og Skøyen i Oslo 2. God tillgang til offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, med ca. 6 minutters gange til Skøyen Jernbanestasjon, som er stoppested for bl.a. flytoget og flybussen. Forøverig tog, buss og trikk i umiddelbar nærhet.

Møllhausen Torg ligger rett over gaten med kafé, dagligvarer, apotek, frisør og blomster m.m.
Hoffselven, som renner langs bygget, byr på fine turmuligheter.

TILGJENGELIHET

Trikk: nr. 13 Lilleaker-Grefsen, via Nationaltheatret, går hvert 10. minutt (www.ruter.no)

Buss: I tillegg til 20-bussen går buss nr. 24,31 og 32 samt regionbuss Asker og Bærum utenfor døren.

Lokaltog: Skøyen Stasjon ligger i kort gangavstand fra Hoffsveien 15. Alle lokaltog stopper her (www.vy.no)

Flytog / Flybuss: Fra Skøyen Stasjon til Oslo Lufthavn Gardermoen, 3 ganger pr time (kvart over, fem over halv, og fem på hel) www.flytoget.no

Bil: Benytter du bil til jobben, kommer du enkelt til Hoffsveien, både fra E18 og Ring 3. Parkeringsplasser i garasje, samt uteparkering.

TILRETTELEGGELSE

Lokalene i Engebrets vei 5 er fleksible og arealeffektive.Vi jobber alltid med å utvikle våre lokaler slik at bedriftene vi huser har mulighet til å omorganisere og videreutvikle driften sin uten å måtte flytte. Langsiktige og stødige leieforhold lønner seg for både oss og leietakerne.