ENGEBRETS VEI 3

ADRESSE

Engebrets vei 3

0275 Oslo

ADMINISTRASJON

Holm Eiendomsforvaltning AS

Tlf. +47 225 11 280

OM ENGEBRETS VEI 3

Engebrets vei 3 ble bygget i 1985 i konseptet bærende murverk. Bygget er areal effektivt og miljøvennlig, samtidig med at det gir et positivt og vennlig inntrykk. Bygget har seks etasjer og er utstyrt med heis og ventilasjon med kjøling. Gode parkerings muligheter både utenfor bygget og innendørs i en stor parkeringskjeller med fri benyttelse av vaskehall.

Bygget ligger sentralt på Hoff, mellom Smestad og Skøyen i Oslo 2. God tillgang til offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, med ca. 6 minutters gange til Skøyen Jernbanestasjon, som er stoppested for blant annet flytoget og flybussen. Forøverig tog, buss og trikk i umiddelbar nærhet.

Møllhausen og Harbitz Torg ligger rett i nærheten og byr på spisemuligheter, bar, dagligvare, treningssenter, apotek, frisør og blomster m.m.
Hoffselven, som renner langs bygget byr på fine turmuligheter.

I nabobygget- Hoffsveien 21/23, ligger det en stor kantine med møteromsfasiliteter. Møterommene har god kapasitet og kan bookes kostnadsfritt.

TILGJENGELIGHET

Trikk: nr. 13 Lilleaker-Grefsen, via Nationaltheatret, går hvert 10. minutt (www.ruter.no)

Buss: I tillegg til 20-bussen går buss nr. 24,31 og 32 samt regionbuss Asker og Bærum utenfor døren.

Lokaltog: Skøyen Stasjon ligger i kort gangavstand fra Hoffsveien 15. Alle lokaltog stopper her (www.vy.no)

Flytog / Flybuss: Fra Skøyen Stasjon til Oslo Lufthavn Gardermoen, 3 ganger pr time (kvart over, fem over halv, og fem på hel) www.flytoget.no

Bil: Benytter du bil til jobben, kommer du enkelt til Hoffsveien, både fra E18 og Ring 3. Parkeringsplasser i garasje, samt uteparkering.

TILRETTELEGGELSE

Lokalene i Engebrets vei 3 er arealeffektive og fleksible. Vi jobber alltid med å utvikle våre lokaler slik at bedriftene vi huser har mulighet til å omorganisere og videreutvikle driften sin uten å måtte flytte. Langsiktige og stødige leieforhold lønner seg for både oss og leietakerne.