BYGDØY ALLÈ 5

ADRESSE

BYGDØY ALLÉ 5

0257 Oslo

ADMINISTRASJON

Holm Eiendomsforvaltning AS

Tlf. +47 225 11 280

OM BYGDØY ALLE 5

Bygdøy Allé 5 ligger i Pariserkvartalet mellom Frognerveien og Skovveien. Pariserkvartalet består av fem storslagne bygninger med felles fasade, inspirert av Parisiske by-palass. Som det midterste bygget i rekken skiller Bygdøy Allé 5 seg ut som ekstra storslått. Pariserkvartalet ble oppført i 1890-91.

I samarbeid med byantikvaren har bygningen i løpet av de siste ti årene gjennomgått omfattende renovasjoner og det som en gang var herskapelige leiligheter er nå tilsvarende inspirerende kontorer. I bakgården ligger en tidligere stallbygning som også benyttes til kontorer i dag.

Bygget består av 6 etasjer med forretningslokaler og klubb på grunnplanet og lyse høyloftede kontorlokaler i de fem etasjene over.

Gården har utsikt til Hydroparken og i umiddelbar nærhet finner man noen av Oslos beste caféer og restauranter. Treningsstudio og shopping er også rett i utenfor kontordøren.

TILGJENGELIGHET

Trikk – Nærmeste holdeplass er Solli Plass, 1 minutt unna. Linje 12 og linje 13 passerer hvert femte minutt i rushtiden.
Buss – Holdeplass ved døren og på Solli Plass. Her finner du buss nr 21, 30, 31, 112, 121, 129, 131 og 139
Lokaltog – Nationaltheateret stasjon er 5 minutt unna
Flytog – Går fra Nationaltheateret stasjon 3 ganger i timen. 5 minutt unna
Parkering – ledige parkeringsplasser for fast leie i Bygdøy Allé 2.

TILRETTELEGGELSE

Mulighetene er mange i Bygdøy Allé 5, og lokalene egner seg best for mellomstore selskaper. Vi jobber alltid med å utvikle våre lokaler slik at bedriftene vi huser har muligheten til å omorganisere og ekspandere driften sin uten å måtte flytte.

Langsiktige og stødige leieforhold lønner seg for både oss og leietakerne.