T H Holm Eiendom AS

Vi eier og drifter om lag 10 næringsbygg i Oslo og tilrettelegger arbeidsplassene til over 1500 mennesker.

Flere av disse bygningene er det Holm familien selv som har bygd. Blant annet eiendommen i Olav Vs gate 1 og byggene man finner i Engebrets vei og Hoffsveien på Skøyen.

LANGE TRADISJONER
Holm familien begynte å jobbe med eiendom alt i 1920, da Arnt Holm begynte som entreprenør på Rukan. Han flyttet virksomheten til Oslo i 1922 og ble i løpet av 20 og 30 tallet en av de største eiendomsutviklerne i Oslo.

Neste generasjon Holm satset videre innen bygg og etablerte murerbedriften Murmester Rolf Holm i 1945, som også har satt sine spor i Oslos eiendomsmasse. På sitt største hadde bedriften rundt 200 ansatte og har gjennom en årrekke oppført over 4000 fasader i Oslo sentrum, herunder blant annet Rikshospitalet og Oslo Spektrum. I løpet av 80-tallet ble driften overtatt av Truls H. Holm, som dreide familievirksomheten stadig mer mot eiendomsforvaltning og det som nå er T H Holm Eiendom AS.

NYE UTFORDRINGER
Lysten til å påvirke og forbedre folks hverdag har levd i generasjoner. Nå har vi ansvaret for å tilrettelegge for at 1500 mennesker har en god arbeidsplass og trives med hverdagen sin.

Å drive eiendom er engasjerende, krevende og spennende. Man må alltid følge opp menneskene man jobber med og forsøke ligge foran, slik at man er klar til å møte nye krav som dukker opp, være seg i form av ny teknologi, design eller standarder.

Våre bygg skal være gode arbeidsplasser og fleksible rammer for bedriftene. Når vi inngår et nytt leieforhold er det med tanke på et langsiktig samarbeid hvor vi og leietakerne skal utvikle oss sammen.
De fleste av våre leietakere har vært med oss lenge. Vi syns det er et godt mål på at vårt fokus på personlig og effektiv service og fleksibilitet merkes.